100 денари плата исплатена на работници во јавно претпријатие во Виница

На стотината вработени во комуналното претпријатие „Солидарност“ од Виница вчера им била исплатена платата за мај во висина од 100

Прочитај повеќе

Железница подготвува идејно решение за пругата што ќе се гради до Меѓународниот аеродром Скопје

Јавното претпријатие за железничка инфраструктура Железници на РСМ во моментов изработува идејно решение за изградба на нов железнички крак од

Прочитај повеќе

Ковид кризата ги намали приходите од патарина

Од јануари до крајот на октомври годинава на сите наплатни станици во државава била наплатена патарина на  25.275.212 возила при

Прочитај повеќе