1,579 јавувања за една недела – Најчесто луѓето прашуваат за невработеноста

На телефонскиот број 02/324-8040, којшто од минатиот понеделник функционира како контакт (телефонски) центар на Владата на Република Северна Македонија и

Прочитај повеќе