(ВИДЕО) Неделков: Овој протест е жолт картон за надлежните во државата

Свое обраќање на вчерашниот протест на КСС имаше и претседателот на СОНК Јаким Неделков, во кое тој ги потенцираше барањата

Прочитај повеќе

Дали МТСП го прекршува колективниот договор за детска заштита?

Фејсбук статус на претседателот на СОНК – Јаким Неделков: „Министерството за труд и социјална политика испрати писмо до градинките со

Прочитај повеќе

ОД СОНК ЗАДОВОЛНИ ОД ИЗЛЕЗНОСТА И ШТО НЕМА ПРИТИСОЦИ ПРОТИВ ШТРАЈКОТ

Во сите региони каде што СОНК има синдикални организации, а буквално има во секоја општина, се почитува одлуката на Советот

Прочитај повеќе