Бектеши: Со четвртиот сет мерки преку директна финансиска поддршка ќе ги поддржиме најпогодените граѓани и сектори

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска се обрати на 4-тата Меѓународна конференција за бизнис и информатичка технологија која ја организира

Прочитај повеќе

Бектеши: Иднината на индустријата е во паметна специјализација, дигитализација, воведување циркуларна економија и интернационализација

Министерот за економија Крешник Бектеши учествуваше на 3. Меѓународна научна конференција за бизнис и економија, насловена „Од транзиција до развој:

Прочитај повеќе