ЈП„ Водовод и канализација“ ги зголемува платите на вработените

Имајќи ги предвид предизвиците поврзани со сериозноста на економската положба во која се наоѓаат граѓаните, деликатните процеси со ценовните пазарни

Прочитај повеќе

ЈП Водовод и канализација продолжува со редовното работно време

Во согласност со промените на траењето на полицискиот час, шалтерите на ЈП Водовод и канализација – Скопје од денеска продолжуваат

Прочитај повеќе