ЈП „Градски Паркинг“: Денес не е во функција наплаќањето преку смс порака, работиме во најбрз рок во функција да биде ставен надградениот систем

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, ја известува јавноста дека, поради надградбата на системот за зонско паркирање кое се врши моментално,

Прочитај повеќе

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА „ДАРУВАМЕ КРВ – СПАСУВАМЕ ЖИВОТ“

Денес ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, организираше крводарителска акција под мотото: „Даруваме крв – спасуваме живот“ во просториите на претпријатието,

Прочитај повеќе