„Лада нива“ на ЈП Национални шуми удри во приколка, двајца повредени

На 04.04.2022 во 10.45 часот во СВР Битола било пријавено дека во Македонски Брод, на место викано ,,Турски пат“, атар

Прочитај повеќе