Ампева: Во Југоистичниот регион ситуацијата е катастрофа!

Фејсбук статус на Кристина Ампева:    Југоисточен регион катастрофа. Додуша цела држава, но тука посебно лошо периодов. Откази поради кршење

Прочитај повеќе