Бранко Стојкоски избран за еден од 40-те најуспешни лидери во југоисточна Европа

Во вторникот во Истанбул, Турција, беа доделени наградите на Business Elite’s Awards „40 under 40”, каде Бранко Стојкоски, раководител на

Прочитај повеќе