љубов

НовостиСветот на работникот

LinkedIn пополека станува мрежа за пронаоѓање на романтични партнери? Деловната платформа спонатно добила нова функција „Во најмала рака барем знам дека човекот има работа“

Самуела Џон никогаш немала намера да го користи LinkedIn за „дејтинг“, но и на „деловната социјална мрежа“, како што вели,

Read More