Николовски на средба со инспекторите од ДТИ: Почитувањето на здравствените протколи на работните места е важно за да нема застој на производствените процеси

Заменикот на Претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, денеска

Прочитај повеќе

Николовски незадоволен од новинарско прашање, па подели совети до новинарите, што треба да биде фокус на инстерес, што не

На денешната прес конференција на новинарско прашање вицепремиерот за борба против корупцијата Љупчо Николовски, наместо прецизен одговор, реши да ги

Прочитај повеќе