Џонсон Мети ја лансираше следната генерација „Програма за професионален и лидерски развој”

Џонсон Мети, традиционално, ги поддржува студентите. Надоврзувајќи се на веќе успешната програма за практикантска работа со можности за вработување, компанијата

Прочитај повеќе

Џонсон Мети во сржта на силните економски врски меѓу Македонија и Обединетото Кралство

Британскиот трговски претставник за Западен Балкан, Мартин Викерс ја посети фабриката на Џонсон Мети во Северна Македонија. За време на

Прочитај повеќе

Работници од „Џонсон мети“ за СП: Имаше протести, а можен е и штрајк

Според писмото од вработените, со нови мерки, новиот директор им ја скратил платата од 4.000 до 5.000 денари. Директорот Борозанов

Прочитај повеќе

Џонсон Мети обезбеди приватно здравствено осигурување за вработените во Македонија

Сите вработени во Џонсон Мети во Македонија отсега ќе добиваат приватно здравствено осигурување. Компанијата обезбеди здравствени придобивки од Триглав осигурување

Прочитај повеќе

Без струја фирмата Џонсон Мети и неколку села во Скопје

Без струја утре од 8:55 до 11 часот ќе останат објектите на фирмата „Џонсон Мети“ во индустриската зона Бунарџик во

Прочитај повеќе

Вработените од Џонсон Мети чистеа јавни површини во Скопје, Велес и Куманово

Повеќе од петстотини вработени од компанијата Џонсон Мети Македонија се вклучија во волонтерски активности за масовно чистење на јавни површини

Прочитај повеќе

Џонсон Мети со поддршка на училиштето „д-р Златан Сремец“

Основното училиште со ресурсен центар „д-р Златан Сремац“ од Скопје и компанијата Џонсон Мети ја продолжуваат заедничката соработка преку проект

Прочитај повеќе

Џонсон Мети и годинава традиционален партнер на европскиот БЕСТ инженерски натпревар

Британската компанија Џонсон Мети која има своја фабрика во ТИРЗ Скопје – 1 и годинава, третпат, е партнер – компанија

Прочитај повеќе

Полугодишни резултати на Џонсон Мети: „Успешно управување во период исполнет со предизвици и добро позиционирање за иднината“

Обраќање на Роберт МекЛеод, извршен директор на Џонсон Мети за полугодишните резултати на компанијата Пандемијата со вирусот КОВИД-19 создаде голема несигурност за бизнисите и

Прочитај повеќе