dm

НовостиСветот на работникот

DM ДРОГЕРИЕ МАРКТ ГИ ЗГОЛЕМИ ПЛАТИТЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ ЗА 15% Компанијата нуди и други работни стимулации за својот кадар

Задржувајќи ја својата компаниска филозофија чиј фокус е континуирано вложување во своите вработени, dm дрогерие маркт, 2024 година ја започнува

Read More
МагазинНовости

Dm дрогерие маркт донира над еден милион денари во медицинска опрема за гинеколошкиот оддел при клиниката за радиотерапија и онкологија

Со цел давање придонес во подобрување на условите при третманот и грижата за женското здравје, во месец март – месец

Read More
НовостиСветот на работникот

ГИ ЗГОЛЕМИЈА ПЛАТИТЕ ДО 52 %, А ИМ ДАВААТ И 14 ПЛАТИ ВО ТЕКОТ НА ГОДИНАТА „dm инвестира во своите вработени“

Во ек на економска и енергетска криза, ланецот на дрогерии, dm дрогерие маркт е една од реките компании кои поради

Read More
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Зголемување на платите од 32 до 52 отсто како поддршка за вработените во dm drogerie markt

Со цел да ги ублажи последиците од општото зголемување на цените на пазарот, компанијата dm drogerie markt ги поддржа своите

Read More
ЕкономијаНовостиСветот на работникот

Бројот на вработени во dm на светско ниво стигна до 66,000

Остварен промет во Република Северна Македонија од речиси4 милијарди денари, што претставува раст од 31,3% во однос на претходната година, додека на ниво dm

Read More
НовостиПравда

Солидарноста како моќно оружје во борбата со пандемијата – Компанијата dm дрогерие маркт донираше концентратори за кислород

Со цел да придонесе во борбата против Covid-19 компанијата dm дрогерие маркт донираше два концентратори за кислород со капацитет од

Read More
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

„dm„: Наградувањето на вработените вродува со поголема продуктивност во работата

Ланецот на дрогерии „dm“ беше една од ретките компании коишто исплатија бонус од 9,000 денари на своите вработени во Македонија,

Read More