- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Ажурирана анализа на неисплатена државна помош за минимална плата од стана на работодавачите корисници на оваа помош (05.08.2020)

Музичарите и угостителите - Работник
189views

Владата вчера во 20 и 50 часот повторно ја ажурирала листата на компании кои зеле државна помош, а не им исплатиле минимална плата на работниците. 

Листата можете да ја симнете на следниот линк