Арсовска: Претседателот на едниот од синдикатите ги вработил сопругата и детето во ЈСП

Целото Јавно сообраќајно претпријатие е доведено во тотален колапс. Претседателот на Синдикатот при ССМ си ги вработил и сопругата и детето и нормално дека кога ќе почнете реформи не им одговараат, истакна актуелната градоначалничка Данела Арсовска во студио 10 на 24Вести.

„Значи, мора да се работи. Не може само со навреди и обвинувања да се работи. За да донесеме еко автобуси мора да видиме каков е буџетот, а тоа треба да добие и поддршка од мнозинството во Советот“, вели Арсовска.