ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) Дионисијев: Раководители физички напаѓаат синдикални претставници

Дионисијев - Работник
286views

Ексклузивно интервју на порталот Работник со Претседателот на Синдикатот за транспорт и врски Зоран Дионисијев, во врска со неговите два откази од „Македонски Железници – Транспорт“ и ЈП „Водовод“, поради, како што вели Дионисијев, синдикалните активности коишто тој ги извршувал како претседател на синдикатот.