- Advertisement -
МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) ЗОШТО МИНИСТЕРОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ГО ЗАБРАНУВА СИНДИКАЛНИОТ ПЛУРАЛИЗАМ?

СПМ - Работник
595views

Претседателот на Синдикатот на полицијата во Македонија во интервју за порталот Работник зборува за тоа дека Министерството за внатрешни работи одбива да ја сопира синдикалната членарина на синдикатот и ја постави дилемата зошто на вториот синдикат во МВР му се сопира членарината, а на СПМ не.

Повеќе погледнете во виедото во продолжение: