- Advertisement -
Занимливости

(Видео) кравата стана хит во Хрватска: Таа влезе во хотелот, јадеше од зеленилото, изврши нужда и се послужи со базенот

Кравата стана хит во Хрватска - Работник
384views

Посетителите на одморалиштето на Браш беа зачудени кога крава влезе во хотелот.

Хрватскиот портал „Далмација денес“ објави видео од крава како ужива во понудата на одморалиште во Милна, пиејќи вода од базен, прелистувајќи го зеленилото. Во еден момент, таа се испразни веднаш до базенот.

Според оваа страница, кравата останала во одморалиштето околу десетина минути, а потоа таа заминала.

Новинарите на порталот се обидоа да добијат изјава од персоналот на хотелот, но лицето кое ги контактираше немаше коментар.