- Advertisement -
ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) КСС ОСТАНУВА НА СТАВОТ: Ќе ја продолжиме борбата за боледување од Ковид-19 да се исплаќа 100%

КСС бара 100% исплата на плата - Работник
3.14Kviews

Во интервјуто со Благоја Ралповски од КСС, пренесуваат дека ќе останат со ставот и дека ќе продолжат да зе борат за боледувањето од Ковид-19 да се исплаќа со 100% плата но и да се прогласи Ковид-19 за професионално заболување за сите работници.

Погледнете ги деталите во видеото подолу: