- Advertisement -
ИнтервјуаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) Наставниците со вонредни напори ја спроведуваа онлајн наставата

САМО ОБИДЕНУВАЊЕТО - Работник
1.23Kviews

Прв дел од ексклузивното интервју на порталот Работник со Претседателот на Самостојниот синдикат за образование наука и култура – СОНК, во кое тој зборува за реформите во основното образование, за социјалниот дијалог, како и на други теми.