- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовостиПравдаСветот на работникот

(ВИДЕО) Под кој услови може да се исполни правото на надоместок за невработени – ковид случаи

Нови рестрикции - Работник
560views
ПАРИЧЕН НАДОМЕСТОК ЗА НЕВРАБОТЕНИТЕ – КОВИД СЛУЧАИ
Правото на паричен надоместок може да го остварат сите невработени без разлика на причината заради која останале без работа. Погледнете како и под кои услови може да се оствари ова право!