- Advertisement -
Интервјуа

(ВИДЕО) Саздов: Полицајците работат со крпени униформи, потребни им се нови

Саздов: Полицајците работат - Работник
1.54Kviews

Полициските службеници се изложени на мобинг и против нив се водат незаконски дисциплински постапки, вели во интервју за порталот Работник, Генералниот Секретар на Синдикатот на полицијата во Македонија, Дејан Саздов. 

Во продолжение погледнете го целосното интервју:

 

Бобан Илијевски