ЕкономијаМакедонијаМакедонијаСиндикат

(ВИДЕО) „Скриената инфлација го отежнува животот на пензионерите“

Скриената инфлација - Работник
322views

Во интервјуто за порталот Работник, Претседателот на Пензионерскиот синдикат Марјан Спасовски зборуваше и за скриената инфлација.

Погледнете повеќе во видеото во прилог:

 

Advertisement