Македонија

Загаден воздухот во Скопје, во Центар измерени 147 ПМ 10 честички

   Време за читање помалку од минута

Мерните станици ширум земјата покажуваат дека моментално Скопје е многу загадено. Исто така и во Гостивар е многу загадено со 105 ПМ 10 честички.

Најзагадено е во Центар со 147 ПМ 10 честички, кај Ректорат 115 ПМ 10 честички и Лисиче 103 ПМ 10 честички.