Правда

Законот за здравствена заштита остана закочен, 130 млади лекари остануваат во неизвесност

Законот за здравствена заштита - Работник
228views

Групата на кофинансирани специјализанти како и специјализантите од 2015 година останаа заложници на неизгласаните промени на Законот за здравствена заштита, како
дел од Предлог законот на 123-та седница на Собранието, наведуваат во соопштението група на кофинансирани специјализанти, пренесува Слободен Печат.

Целосниот текст прочитајте го тука