- Advertisement -
Македонија

Конкурс за литературни творби на Здружението за Заштита Тутела

Избор на правни субјекти - Работник
611views

Здружението на инженери за заштита Тутела објави конкурс за учество со аплицирање, во изборот на најдобрите литературни творби изработени од ученици од Македонија, под наслов „БЗР од мали нозе 2020 година“, настан кој се одржува по втор пат.

Advertisement

Цалокупната активност и самиот централен настан, се организира од страна на Здружението за заштита при работа на општина Битола, Битола, Здружението за безбедност при работа 28-ми Април, Скопје и Здружението на инженери за заштита Тутела, Скопје, со поддршка на претставници од партнерските организации и државните институции Бирото за развој на образованието, посочија од Тутела.

Повеќе детали тука

Advertisement
Advertisement