МакедонијаНовостиСиндикат

КСС зема учество активно учество во Европска недела за безбедност и здравје при работа

   Време за читање помалку од минута

Фејсбук статус на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија:

КСС со свои претставници зема учество на одбележувањето на Европската недела на безбедност и здравје при работа, чија тема е безбедна и здрава работа во дигиталната ера. Земјите членки на ЕУ, како и земјите кандидати за членство, вклучително и Македонија, неделава испраќаат порака дека безбедноста и здравјето при работа нѐ засега сите подеднакво. На свеченото одбележување беа доделени национални награди на компании од земјава со најдобро инплементиран систем во делот на безбедноста и здравјето при работа.

Screenshot 20231026 144240 Facebook