МакедонијаНовостиСиндикат

КСС на Регионалниот совет на синдикатите Солидарност

   Време за читање помалку од минута

📌На 19.06.2024 во Белград во рамки на Регионалниот совет на синдикатите Солидарност се одржува тркалезна маса на тема ,,Проширување на ЕУ – Пристапување на земјите од Западен Балкан во ЕУ”
📌На состанокот се разговараше за улогата на синдикатите во социјалниот дијалог и во процесот на пристапување во ЕУ