- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Министерството за финансии вработува – плата до 38,689 денари

Оглас - Работник
227views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 12 државни службеници во Министерството за финансии. 

Се бараат кандидати за државни советници, виши и помлади сорабтници…

Во зависност од работното место, платите се движат до 38,689 денари.

Повеќе детали тука