- Advertisement -
ИнтервјуаМакедонијаСиндикат

Неделков: Самите училишта да одредат каква настава ќе спроведуваат

321views

Претседателот на СОНК, синдикатот кој ги застапува просветните работници и вработените во училиштата, Јаким Неделков, во денешното интервју за Радио Слободна Европа, вели дека секој училишен одбор треба сам да одреди како ќе ја спроведува наставата во новата учебна година, бидејќи ситуацијата на епидемија создава различни критериуми на локално ново.

Повеќе прочитајте на Нетпрес.мк