Македонија

„Ние сме на работа, вие седете дома“

   Време за читање помалку од минута

Фотографијата ја сподели познатиот педијатар од Дебар, Арбен Аголи, на својот профил на  „Фејсбук“ на која тој и неговите колешки порачаа: „Ние сме на работа, вие седете дома“.