- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Нова видео снимка од инцидентот во Битола – Има ли обид за физички напад врз полицаец?

Нова видео снимка од инцидентот во Битола - Работник
630views

Во текот на денешниот ден на социјалните мрежи беше објавена уште една нова видео снимка од инцидентот во Битола која дава друга димензија на случајот.

На снимката може да се забележи обид за физички напад кон полицаец од страна на еден од присутните. 

Веродостојноста на снимката се уште не е потврдена од надлежните институции. 

Видео: ТВ24