- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Огромен број можности за кариера, огласи за новоотворени работни позиции во Тиквеш, Зегин, Декра и Axapta Masters.

Преку 200 нови атрактивни работни позиции- Работник
296views

Axapta Masters е компанија за развој и консултантски услуги за ИТ фокусирана на дизајнирање, управување и испорака на имплементации, развој, поддршка и надградба на Microsoft Dynamics AX и CRM. Работејќи со многу клиенти од ЕУ и САД, станаa лидер во Македонија за поддршка на системите на Microsoft Dynamics.

Имаат отворено 2 работни позициии:

SOFTWARE DEVELOPER

SENIOR SOFTWARE DEVELOPER

Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна мрежа, секогаш се во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нивното професионално семејство.

Имаат отворено 5 работни позиции:

МАГАЦИОНЕР

ФАРМАЦЕВТ / ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР / СКОПЈЕ

ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ / ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР / ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА / ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА

ВВ ТИКВЕШ АД КАВАДАРЦИ е компанија која смета дека нејзините луѓе се нивна најголема вредност. Од нив почнуваат сите вински приказни и авантури. Зад сите успеси стојат оние што секојдневно се вложуваат во винарницата, но и нивните соработници, вклучени во сите сегменти од работењето на компанијата, од лозјата, преку создавањето на виното, па сѐ до продажбата на глобален пазар. Сите тие го сочинуваат Тимот на Тиквеш, во чиј натамошен развој континуирано вложуваме, бидејќи цврсто веруваме дека луѓето се столбови на секој наш успех.

Тимот на Винарската визба „Тиквеш“ е совршен спој на мудрост и младост, на искуство и ентузијазам, на големо знаење и постојана желба за учење, на талент и желба за постојано усовршување…

Имаат отворено 2 работни позиции:

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ ВО ВИНСКА ПРОДАВНИЦА – КАВАДАРЦИ

УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАР

Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само нивна секојдневна работа, туку се и нивна страст. Нивното  знаење и експертиза им дозволуваат да имаат уникатен пристап кон секоја задача. Нивните клиенти ја препознаваат нивната посветеност кон предизвиците поврзани со човечките ресурси и гледаат, силен, сигурен и долготраен партнер во DEKRA.

Имаат отворено 2 работни позиции:

TECHNICAL LEAD

ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

Можностите за кариера се пред вас, ваше е само да ја изберете својата насока.