- Advertisement -
Македонија

Откажани бесплатните термини за тенис до 20 јануари

Откажани бесплатните термини - Работник
289views

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“ СЕ ОТКАЖАНИ поради новогодишните празници и училишниот распуст. Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат по 20 јануари.

Извор: Општина Аердром

Advertisement

Advertisement