Правото на плата и К-15 остануваат едни од најпрекршуваните работнички права – Некои газди можеби треба да бидат работници (ВИДЕО КОЛУМНА)

Се ближи крајот на 2022 година, па мислам дека е време да се осврнам на кратко за тоа што се случуваше во сферата на работничките права.

Повеќе во видеото: