НовостиПравдаСветот на работникот

Работник паднал од скеле и починал

   Време за читање помалку од минута

Денес се случи несреќа на градилиште во Земун, кога работник паднал од скеле, од висина од три метри. Tој се здобил со сериозни повреди и починал. Брзата помош го реанимирала, но без успех.