- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Работниците кои работат од дома можат да го искористат годишниот одмор за 2019 година

Работниците кои работат - Работник
327views

Владата на Србија денеска донела заклучок со кој е препорачано вработените кои во текот на вонредната состојба работата ја извршуваат од дома, да го искористат годишниот одмор за 2019 година.

Advertisement