Раководството на СОНК оствари работна средба до градоначалникот на Кисела Вода Орце Ѓеоргиевски

 

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура одржа работна средба со градоначалникот на Кислеа Вода и одговорните во секторот образование, објави Претседателот на СОНК Јаким Неделков на неговиот Фејсбук профил.