- Advertisement -
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Синдикатот на Шпаркасе Банка Македонија обезбеди визири за сите вработени во банката

Синдикатот на Шпаркасе Банка - Работник
223views

Синдикалната организација при Шпаркасе Банка Македонија, како дел од мерките за заштита од КОВИД-19 вирусот за сите вработени во банката обезбеди заштитни визири кои имаат за цел да им обезбедат услови за безбедно реализирање на работните задачи.

Повеќе прочитајте на банкарство.мк

Advertisement

Advertisement