- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

СОНК: Ги потсетуваме културните установи да подготват плати со новите коефициенти

409views

СОНК  преку фејсбук постави ги потсетува директорите на културните установи да подготвуваат плата во согласност со Колективниот договор и новите коефициенти по работни места

Прочитајте и погледнете го Колективниот договор:

Advertisement

Advertisement

Advertisement
Advertisement