- Advertisement -
Правда

Стаменковска на средба со раководителот на Делегацијата на ЕУ, Бертолини

Стаменковска на средба - Работник
276views

Дополнителната заменик министерка за информатичко општество и администрација, Невенка Стаменковска Стојковски денеска остварила средба со раководителот на секторот за соработка на Делегацијата на Европската унија, Никола Бертолини, на која се разговорало за политиката за задржување на кадарот и реформа на јавната администрација, објави Стојковски на нејзината фејсбук страна.