- Advertisement -
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Хумана акција на синдикатот на АД Стопанска банка – Скопје

Хумана акција на синдикатот - Работник
135views

Годините со себе носат искуства, премрежја и предизвици, некои големи некои мали, индивидуални или колективни. Сепак, со себе годините носат и остварени успеси, гордост и традиција која се пренесува на генерации.

Jа поздраввуваме солидарноста која вработените во Стопанска Банка АД Скопје ја покажуваат посебно оваа година со своите сограѓани. Имено Синдикатот на вработени во Стопанска банка АД – Скопје деновиве подели 320 новогодишни пакетчиња во повеќе градови, разубавувајќи ги празниците на децата кои најмногу заслужуваат да се радуваат со почетокот на Новата година.

Повеќе на пари.ком.мк