МакедонијаПравдаСветот на работникот

Што треба да се знае за дискриминацијата на работно место

Дискриминација - Работник
222views

Во Утринската емисија на Алфа ТВ, д-р. проф. Лазар Јовевски зборува за дискриминацијата на работното место, видовите на дискриминација како и законската регулатива која е поврзана со дискриминацијата на работно место.

Во продолжение погледенете го разговорот: