Македонија

ЕкономијаМакедонија

Премиерот Заев на деловен појадок со претседателката на ССК

Решавање на сивата економија, скриените давачки и дигитализација на институциите побараа бизнисмените од Владата. На традиционалниот деловен појадок доставија 80...
1 136 137 138 139
Page 138 of 139