Македонија

ЕкономијаМакедонија

Работилница за едукација на туристичките работници

Едукација на туристичките чинители, како и поставување на платформа за сеопфатна промоција преку онлајн, дигитален и печатен медиум за презентирање...
1 150 151 152 153
Page 152 of 153