- Advertisement -

Македонија

ЕкономијаМакедонија

Влада: „Иловица“ не ги исполнила законските услови за вршење експлоатација

Министерството за економија на денешната седница на Владата на Република Северна Македонија информираше дека се исполнети законските услови за донесување...
ЕкономијаМакедонија

Влада: Издвојуваме средства за подобрување на младинскиот статус, отворени сме за иницијативи за вклучување на младите во социјалните иновации и бизнис модели

Во согласност со определбата за овозможување директно учество на граѓанските организации во креирањето јавни политики за континуиран демократски и економски...
1 234 235 236 237 238 244
Page 236 of 244