Македонија

МакедонијаСиндикат

Самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита е задоволен од измените во законот за здравствена заштита

Самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита ги поздравува усвоените измени во Законот за здравствена заштита, бидејќи сметааат дека...
МакедонијаПравдаСиндикат

Синдикатот на Клинички центар ги поддржува предложените измени во Законот за здравствената заштита

Самостојниот Синдикат на Клинички центар - ССКЦ ги поддржува предложените измени во Законот за здравствената заштита, истакнуваат од ССКЦ во...
МакедонијаСиндикат

Затворите во државава без пари и професионален кадар

Казнено-поправните домови имаат недостиг од финансии за соодветно управување, недоволен број на вработени, пренатрупаност, слаба ресоцијализација, недостиг на здравствени услуги,...
МакедонијаСиндикат

Конфедерацијата на слободни синдикати на средба со првиот човек на Меѓународната Конфедерација на синдикати, Шаран Бароу

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС во рамките на форумот за минимална заработувачка на Источна Европа кој се...
1 62 63 64 65 66 78
Page 64 of 78