archiveаеродром

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Јавен повик за ангажирање невработени лица во Општина Аеродром

Општина Аеродром објави јавен повик за ангажирање на евидентирани невработени лица на работното место „образовен асистент“ и „помагател на стари...
1 2 3 4
Page 1 of 4