Анализа: Кои се 100 најголеми работодавачи во Македонија

Пари во соработка со платформата за бонитетни информации БизнисМрежа.мк, ги промовираше 100-те најголеми компании во Македонија рангирани според нивните остварени вкупни приходи.

Прочитај повеќе

„Гентрем„ има речиси 2,200 работници, со што е еден од најголемите работодавачи во регионот

Заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, заедно со директорот

Прочитај повеќе

Американски Genthrem вработува – Потребни се 100 оператори – општи работници

Гентерм е лидер во термалната технологија која дизајнира, развива и произведува системи за затоплување, разладување и вентилација за различните потреби

Прочитај повеќе