Сенаторите бараат од Амазон да преземе мерки за спречување на повредите при работа на вработените

Неколку сенатори од американската Демократска партија во писмото пратено до Џеф Безос, ја предупредуваат компанијата дека мора да направи повеќе

Прочитај повеќе